Feeds:
Posts
Comments

Archive for August, 2008

Ishte ceshtje kohe para se te me zinte edhe mua belaja. Ne pije e siper, nen ndikimin e nje skene pikante mes nje vajze qe njihja dhe nje te panjohuri vigan, zezak shtatlarte, trup skalitur, me sy te enjtur nga marihuana,  iu drejtova motres te saj: “Po benka qef jot moter me SchwarzeNEGROn”. Dy hapa me tej nje zezake shoqe e nje shoqeje VRIK me hidhet ne gryke “Ajo qe the eshte shume ofenduese!”

(more…)

Read Full Post »